konstruktoriai laq

„LaQ“ – Japonijoje sukurtas konstrukcinis žaislas, suteikiantis neribotas kūrimo galimybes. Šis konstruktorius unikalus tuo, kad vos su 7 rūšių detalėmis galima kurti ir plokščias 2D, ir erdvines 3D figūras. Konstruktoriaus paprastumas ir unikalumas atveria beribes jo pritaikymo galimybes – nėra to, ko vaikai negalėtų sukonstruoti su „LaQ“.

„LaQ“ yra laimėjęs daugybę žaislų apdovanojimų, įskaitant „Dr. Toy“ apdovanojimus, kur pateko tarp 10 geriausių konstruktorių, 10 geriausių kūrybinių žaislų ir 100 geriausių žaislų.

100 konstravimo schemų
1200 detalių
7 rūšių LaQ detalės
15 spalvų
Specialios tamsoje šviečiančios detalės

„LaQ“ Bonus Set unikalus tuo, kad jame rasite:
– plokščių 2D modelių konstravimo schemas, tinkamas savarankiškai konstruoti vaikams nuo 4 metų amžiaus
– sudėtingesnių 3D modelių schemas, skirtas konstruoti 7-10 metų amžiaus vaikams
– ypač sudėtingų modelių, kurie bus tikras iššūkis net paaugliams, ar suaugusiems

Konstruoti su Bonus Set gali labai skirtingo amžiaus ir gebėjimų vaikai bei suaugę. Tai puikus konstrukcinis žaislas visai šeimai.

KONSTRUKTORIUS LAQ

Konstravimas su japonišku konstruktoriumi „LaQ“ – paprastas ir labai įtraukiantis. Konstruojama jungiant 2 pagrindines detales su 5 skirtingomis jungiamosiomis detalėmis. Sujungus detales pasigirsta smagus spragtelėjimas, kuris padeda vaikams suprasti, kad detalės tvirtai sukibo.

Lavinamasis žaislas LaQ

LaQ“ konstravimas lavina:

– koncentraciją
– erdvinį ir loginį mąstymą
– smulkiąją motoriką
– vaizduotę
– kūrybiškumą

Konstruktorius „LaQ“ auga kartu su vaiku. Pažintis su „LaQ“ prasideda nuo pačių paprasčiausių 2D plokščių modelių, kuriuos vaikas gali konstruoti savarankiškai, be suaugusiųjų pagalbos.

Įgudus ir perpratus „LaQ“ konstravimo technikas, pereinama prie sudėtingesnių, erdvinių 3D modelių konstravimo. Vaikui praktikuojantis, konstruojami modeliai vis sudėtingėja.

konstruktoriai laq

„LaQ“ yra sukurtas ir gaminamas Japonijoje, todėl pasižymi išskirtine KOKYBE ir ILGAAMŽIŠKUMU.
„LaQ“ yra sertifikuotas ir atitinka Europos žaislų saugumo standartus.

Tėvų atsiliepimai apie LaQ

Superinis konstruktorius. Auginu 7 vaikus, tad pirkome didelį rinkinį ir investavome į vaikų kūrybiškumo bei smulkiosios motorikos lavinimą. Orientavomės į vaikų amžių nuo 4 iki 10 metų, bet turiu pripažinti, kad šis žaidimas pritraukė visą šeimą. Vaikai galėtų žaisti ištisas valandas. Įsigijus šį konstruktorių sutrumpėjo laiko praleidimas prie kompiuterio.
Lina D.

Kol kas LaQ laimi prieš kompiuterį. Konstruoja kasdien, o savaitgaliais prisijungia ir visa šeima. 
Raminta M.

Penkerių dukrytė, kuri tikra gyvūnų mylėtoja, labai patenkinta, kad šiame rinkinyje yra viskas, ko reikia. Pagaminus didelį darbelį galima jo neardyti ir džiaugtis toliau – detalių gaminti dar keletui kitų pilnai užtenka. Prieš įsigydami svarstėme apie mažesniojo (650 dalių rinkinio) įsigijimą, bet supratome, kad tikrai negalėsim su juo konstruoti įvairiausių gyvūnų – truks detalių pagaminti bent keletui. Puiki dovana ikimokyklinio amžiaus vaikui!
Monika K.

Mokytojų atsiliepimai apie LaQ

Konstruktorių LaQ labai plačiai naudoju ugdymo procese. Man patinka, kad jis stiprina motyvaciją mokytis, jį galima protaikyti įvairiems mokinių gebėjimams ir poreikiams. Mokiniai labai efektyviai įsitraukia į kūrybinį procesą, atranda naujus dalykus, mokosi kitaip. Noriai konstruoja ir specialiųjų poreikių mokiniai.
Mokytoja Danutė Pankienė

Jau ketvirtus metus konstruktorių LaQ pritaikau ir naudoju ugdomojoje bei projektinėje veikloje. Savaiminės veiklos metu vaikai nenustoja stebinti išradingumu ir vis naujomis idėjomis.
Mokytoja metodininkė Lina Zdanavičienė

Konstravimo schemos, kurias rasite japoniško konstruktoriaus LaQ Bonus Set rinkinyje


TURITE KLAUSIMŲ?
Susisiekite su mumis, mielai Jums atsakysime ir patarsime:
– skambinti darbo dienomis tel. +370 659 31 477 nuo 09:00 iki 17:00 val. arba
– rašyti el. paštu info@japoko.com bet kuriuo metu, ir mes pasistengsime kuo greičiau Jums atsakyti.


© 2022 MB „Creator Japonicus“. Be MB „Creator Japonicus“ sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.

Dalintis: