„LaQ“ konstruktoriaus serijos ir priedai

„LaQ“ siūlo plačią rinkinių įvairovę: konstruktorių asortimentą sudaro universali serija „Basic“ („LaQ“ technikų gidas), teminiai rinkiniai (nuo gyvūnų, robotų, transporto iki mergaičių pamėgtos „Sweet Dreams“ serijos), specialios ir didelės „Pax“ detalės, 12–kos spalvų detalių papildymai bei rinkiniai iš skaidrių detalių. Tiek pradedantys, tiek patyrę „LaQ“ konstruotojai konstravimo idėjų gali rasti „LaQ“ idėjų knygose arba jų parsisiųsti nemokamai.

Platus produktų asortimentas teikia galimybę ir konstruoti pagal instrukcijas, ir žaisti laisvai, neribojant kūrybiškumo. „LaQ“ rinkiniai yra suskirstyti pagal vaikų mėgstamas temas, amžių, sudėtingumo lygį. 


„LAQ BASIC“ SERIJA

Viskas vienoje vietoje norintiems išmokti „LaQ“ konstravimo technikas, gudrybes ir subtilybes! „LaQ Basic“ serija skirta pirmai pažinčiai su japoniškais edukaciniais konstruktoriais ir jų neribotų galimybių atradimams jau įgudusiems konstruotojams! Seriją sudaro skirtingo dydžio ir sudėtingumo rinkiniai.

Joje rasite ir didžiuosius „Basic“ rinkinius, skirtus ugdymo įstaigoms. Juose detalės patogiai sudėtos plastikinėse dėžėse, o kiekvienas toks rinkinys turi išsamų vadovą pedagogui su pagrindinėmis detalių kombinacijomis. Instrukcijos padės greičiau perprasti pagrindines „LaQ“ konstravimo technikas ir galimybes bei nerti į kūrybos ir konstravimo pasaulį.

„LaQ Basic“ rinkiniuose rasite didelę įvairovę spalvingų plokščių ir erdvinių figūrų modeliavimo instrukcijų, kurios padės įvaldyti įvairias konstravimo su „LaQ“ technikas ir tapti tikrais virtuozais. Taip pat „Basic“ rinkiniai atvers galimybes kurti ir konstruoti savo vaizduotės modelius.

„LaQ Basic“ rinkinių seriją sudaro 3 skirtingi rinkinių tipai – plokšti, erdviniai ir erdviniai su ratais – kurių kiekvienas atveria duris į naują, dar didesnių iššūkių kupiną šio japoniško konstruktoriaus pasaulį.

  • Plokšti (2D) – tai rinkiniai „Basic001“ ir „Basic101“, leidžiantys konstruoti plokščius „LaQ“ modelius, kurių instrukcijose pavaizduotos realaus dydžio detalės. Šie rinkiniai padės išmokti jungti „LaQ“ detales, kurti nesudėtingas, o, geriau įgudus, ir sudėtingesnes plokščias figūras bei derinti spalvas. Konstravimas su „LaQ“ rinkiniuose esančiomis dviejų skirtingų pločių (siaura ir plačia) jungiamosiomis detalėmis lavina vaiko dėmesio koncentraciją, atidumą ir kantrybę. Jais, prižiūrimi tėvelių, gali pradėti konstruoti vaikučiai ir nuo 3 m., tiesiog jungdami skirtingų spalvų detales. Dėlioti pagal realaus dydžio schemas (principas panašus į dėlionės) vaikučiai pradės nuo 4-5 m. Jie jau galės kurti ir savo vaizduotės paveikslus, figūras ir formas – visaip kaip dėliojant daugelio pamėgtas dėliones.
  • Erdviniai (3D) – tai rinkiniai „Basic201“, „Basic211“ ir „Basic401“, kurie padės išmokti pagrindines „LaQ“ konstravimo technikas, leidžiančias kurti ir paprastus, ir sudėtingesnius modelius. Jie taip pat padės žengti pirmuosius žingsnius į savo vaizduotės modelių kūrimą bei konstravimą.
  • Erdviniai (3D) su ratais – tai tiek šeimoms, tiek ugdymo įstaigoms tinkantys rinkiniai „Basic511“, „Basic801“, „Basic2400“ ir „Basic5000“. Ideali edukacinė priemonė vaikų grupėms darželiuose, mokyklose, būreliuose ar konstravimui šeimos rate. Jie leis į kūrybą, konstravimą ir lavinimą įtraukti kiekvieną vaiką, nes turi daug įvairių spalvų detalių, daug „Hamacron“ detalių (įvairių ratų ir jų ašių), skirtingų schemų „LaQ“ modeliams konstruoti bei patogią plastikinę dėžę viskam laikyti!

Universalūs „LaQ Basic“ serijos konstruktorių rinkiniai atvers unikalų ir kupiną iššūkių „LaQ“ žaislų ir žaidimų pasaulį!


„LAQ BONUS SET – riboto tiražo rinkinys, kurio naujos versijos išleidžiamos kasmet. „LaQ Bonus Set“ – tai didysis „LaQ“ pradžiamokslis, išskirtinė dovana savo vaikams ir visai šeimai, kuriame:

  • daugybė (paprastai apie 100!) schemų konstravimui (su visais trimis konstravimo lygiais, nuo paprastų 2D iki sudėtingų 3D modelių),
  • virš 1000 „LaQ“ detalių (paprastai komplektacijoje – ir skaidrios detalės),
  • vaikų pamėgtos specialios „LaQ“ detalės ar kiti priedai ir naujienos,
  • patogus plastikinis lagaminėlis „LaQ“ detalėms laikyti, kuriame galima saugoti ne tik detales, bet ir mažesnius sukonstruotus modelius. Lagaminėlį ypač rekomenduojame pasiimti su savimi, jeigu keliaujate kartu su vaiku ir dažnai girdite klausimą „Ką veikti?“ arba žodį „Nuobodu“ 🙂

„LaQ Bonus Set“ riboto tiražo vertingoje kolekcijoje atrasite esminius „LaQ“ konstruktoriaus ypatumus, kurie išskiria „LaQ“ konstruktorių iš kitų pasaulyje populiariausių konstruktorių rato. Tai, kas paprasta, yra genialu!


TEMINIAI „LAQ“ RINKINIAI. Mėgstama vaiko tema sudomins jį ir skatins sukonstruoti rinkinio modelius iki galo! Šioje rinkinių serijoje rasite tokias temines kolekcijas kaip „LaQ“ technika, robotai, dinozaurai, gyvūnai, jūros gyvūnai, vabzdžiai, pasteliniai rinkiniai mergaitėms ir t.t.

„LaQ“ technika. Kartu su „LaQ“ konstruktoriais galite sukurti originalias mašinas ir robotus! Tai serija vaikams, kurie mėgsta techniką, įvairias mašinas, technologijas ir robotus. „Hamacron Constructor“ ir „Buildup“ serijos padės atrasti tai, ką vaikas mėgsta labiausiai – nuo gaisrinės, lenktyninės mašinos ar lėktuvo iki tikro ir drąsaus roboto. Konstruktorių rinkiniai yra įvairių lygių, daugelis su specialiomis „Hamacron“ detalėmis, kurios paįvarina konstravimą ir sukonstruotiems modeliams suteikia judėjimo laisvę. Atraskite mašinas ir robotus kartu su „LaQ“ konstruktoriais!

„LaQ“ dinozaurų ir gyvūnų serijų modeliai atspindi ištisą priešistorinių laikų dinozaurų bei šių laikų gyvūnų pasaulį. Didesniuose ir mini rinkiniuose – daugybė „LaQ“ modelių, gana tiksliai imituojančių tikruosius gyvūnų prototipus.

„LaQ“ mergaitėms. Skoninga, mergaitėms sukurta „LaQ“ „Sweet Collection“ serija, pamėgta ir įvertinta viso pasaulio mergaičių. Jos išskirtinumas – ryškios ir pastelinės spalvos bei praktiškai pritaikomi modeliai: įvairūs maisto rinkiniai, rankų ir galvos papuošalai, interjero detalės, dekoracijos ir kt. Ši kolekcija sužavės mergaites, kurios mėgsta puoštis, kurti, dekoruoti, derinti spalvas ir pan.


„LAQ“ DETALIŲ PAPILDYMAI IR SPECIALIOS DETALĖS

„LaQ“ detalių papildymai ir specialios detalės yra derinami su visais „LaQ“ konstruktorių rinkiniais. Kadangi skirtingus „LaQ“ rinkinius galima laisvai maišyti ir derinti, įvairių spalvų „LaQ“ papildymų rinkiniai suteiks daugiau kūrybos ir fantazijos laisvės, konstruojant „LaQ“ modelius pagal instrukcijų knygeles arba kuriant savo sugalvotus originalius „LaQ“ konstruktorius. Belieka tik pasirinkti savo mėgstamą ar pageidaujamą spalvą arba nuspręsti, kurios spalvos reikia ar trūksta labiausiai prie jau turimų! Spalvų pasirinkimą galima derinti prie jau turimų spalvų, arba atvirkščiai – paįvairinti jau turimų spalvų paletę.

Su „LaQ“ detalių papildymo rinkiniais – daugiau „LaQ“ konstravimo galimybių! Net 12 skirtingų spalvų – didesnei kūrybos laisvei! Po 100 „LaQ“ detalių kiekviename rinkinyje. Raudonos! Rožinės! Mėlynos! Žydros! Geltonos! Žalios! Salotinės! Oranžinės! Rudos! Baltos! Pilkos! Juodos!

„LaQ“ specialių detalių paskirtis yra papildyti bet kuriuos „LaQ“ rinkinius judančiomis „Hamacron“ (trijų rūšių ir dydžių ratų bei ašių) ir „Headband“ (plaukų lankelio) dalimis. Specialiosios dalys itin pravers jau neblogai įvaldžiusiems „LaQ“ konstravimo technikas ir tiems, kas gali savarankiškai konstruoti savo sukurtus „LaQ“ modelius! „LaQ Hamacron“ ratai ir jų ašys labai naudingi tiems, kurie ypač mėgsta konstruoti ir žaisti su transporto priemonėmis bei gyvūnų modeliais (nes ratukai atstoja, pavyzdžiui, jų akis), o „LaQ Headband“ – mėgstantiems dekoruoti, puošti ar puoštis!

„LaQ“ didelės „Pax“ detalės (nuo 3m). Specialioje „LaQ Pax“ kolekcijoje – didesnės nei įprastos „LaQ“ detalės, derinamos ir su įprastomis (ypač reikalingos kuriantiems didesnius „LaQ“ modelius, nes taip greičiau pasiekiamas rezultatas!). „LaQ Pax“ tinka vaikams nuo 3 metų, nes su didesnėmis detalėmis greičiau sudedamas norimas modelis, nėra pavojaus užspringti. „Pax“ taip pat tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurie dėl regėjimo problemų negali konstruoti tradicinių „LaQ“ detalių. Kaip ir tradiciniai „LaQ“ rinkiniai, „LaQ Pax“ yra labai naudingi lavinti smulkiąją rankų motoriką tiek pačių mažiausiųjų, tiek žmonių, išgyvenančių reabilitaciją po įvairių sveikatos sutrikimų ir pan.


„LAQ“ SKAIDRIŲ DETALIŲ RINKINIAI akį traukia detalių išskirtinumu, bei galimybe jas derinti su įprastomis „LaQ“ konstruktoriaus detalėmis. Skaidrios, įvairių atspalvių detalės naudingos imituojant langus, veidrodžius arba kitus žėrinčius modelius. Skaidrių detalių rasite „LaQ“ rinkiniuose „Bonus Set“, „Black Racer“, „Police Car“, „My Little Restaurant“, „Mini Orange“. Rinkinių „Crystal“ ir „Jellyfish“ komplektacijoje – tik skaidrios detalės.


„LAQ“ KONSTRAVIMO IDĖJŲ IR INSTRUKCIJŲ KNYGOS. „LaQ“ siūlo didelį pasirinkimas idėjų knygų, kuriose yra daugybė plokščių ir erdvinių konstravimo schemų. Taip pat čia rasite begales minčių, kaip išmaniai panaudoti jau turimas „LaQ“ konstruktoriaus detales, kuriant savo stalo žaidimus, mylimiausių filmų herojus, lenktynių trasas ar netgi nuosavą zoologijos sodą. Idėjų ras ne tik pradedantieji, bet ir įgudę „LaQ“ konstravimo asai.

Idėjų knygos – tai puiki dovana vaikams, kurie jau yra išbandę „LaQ“ konstruktorius ir ieško naujų iššūkių, domisi technologijomis, mėgsta komiksus, taip pat galbūt svajoja tapti mokslininkais, inžinieriais, matematikais, rašytojais, dailininkais ar komiksų kūrėjais!


Kaip išsirinkti? „LaQ” katalogas RINKTIS „LAQ”


TURITE KLAUSIMŲ?
Susisiekite su mumis, mielai Jums atsakysime ir patarsime:
– skambinti darbo dienomis tel. +370 659 31 477 nuo 09:00 iki 17:00 val. arba
– rašyti el. paštu info@japoko.com bet kuriuo metu, ir mes pasistengsime kuo greičiau Jums atsakyti.


© 2021 MB „Creator Japonicus“. Be MB „Creator Japonicus“ sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.

Dalintis: