Kalėdos su JAPOKO: Atraskite Japoniją dovanų rinkiniuose

Labas, brangieji! Esu Metodija, JAPOKO įkūrėja ir didelė Japonijos mylėtoja. Nors šiuo metu gali atrodyti dar anksti kalbėti apie Kalėdas, bet jos nenumaldomai artėja. Kartu su šventėmis ateina ne tik jaukūs momentai, bet ir rūpestis dėl dovanų.

Kalėdiniais klausimais JAPOKO komanda dirba jau nuo vasaros ir pagaliau (!!!) pristatome naujas, 2023 metų Japoko skanumynų dėžutes.

dovanu-rinkiniai-metodija-bi-japoko-g

Tad kas slepiasi 2023 metų Japoko skanumynų dėžutėse? Kuo jos skiriasi vienos nuo kitų, o kuo panašios? Jau trečius metus vystoma idėja įgauna vis didesnį populiarumą. Žinome, kokios idėjos yra pasiteisinusios, o ką reikėjo tobulinti ir pridėti papildomai. Esame išbandę rinkinius patys ir sulaukę daug atsiliepimų iš ištikimų JAPOKO gerbėjų.

Šiemet išgryninome produktą iki tobulumo ir aš nekantrauju pagaliau pasidalinti su Jumis savo asmeninėmis įžvalgomis apie rinkinius ir padėti rasti tobulą dovaną kiekvienam artimajam.

Dovanų rinkinys „Japanese Candy Gift Box” MIDI

Šis dovanų rinkinys man primena mano pirmąją kelionę į Japoniją. Kai pamačiau tiek daug skirtingų nematytų saldainių ir užkandžių, netekau amo! Tai buvo visiškai kitas pasaulis. Šis rinkinys yra puiki pradžia susipažinimui – tarsi mažytė dozė Japonijos.

Rinkinys sukurtas su konkrečiu tikslu ir mintimi – dovanoti didesnėms žmonių grupėms. Džiaugiuosi, kad pavyko jį sukurti už prieinamą kainą. Jei ieškote kažko ypatingo mokyklos ar darželio grupei, įmonės darbuotojų vaikams, kaimynams, kolegoms ar draugams – „Japanese Candy Gift Box” yra TAI!

dovanu-rinkinys-japoko-bi1

Japoko dovanų rinkinys „Japanese Gift Box” paaugliams MIDI ir MAXI

Išrinkti dovaną paaugliui dažnai yra labai sudėtinga. Šis rinkinys buvo sukurtas remiantis Japonijos kultūros populiarumo banga ir tikrais paauglių patarimais. Išbandžiusi šį rinkinį įteikti paaugliui asmeniškai, galiu patikinti, kad jis – pasiteisinęs. Dovanų dėžutė susideda iš populiarių, trend’inančių japoniškų skanumynų ir aksesuarų. O MAXI variantas – tai tarsi kelionė į Japonijos kultūros širdį su dar daugiau įdomių atradimų. Mano asmeninis favoritas iš MAXI dėžutės – MOSH termo puodelis, kurį gauti norėčiau ir pati!

Japoko dovanų rinkinys „Japanese Gift Box” vaikams MIDI ir MAXI

Kai aš buvau maža, tokia šalis kaip Japonija atrodė tarsi stebuklinga, nepasiekiama žvaigždė tolimame kosmose. Šią dėžutę kūriau būtent didelėms, smalsioms akims ir mažiems pirštukams. Rinkinys buvo sukurtas iš asmeninės patirties ir „mamiškų“ paskatų tobulinti vaiko kūrybiškumą ir motoriką. Be naudingų ir praktiškų dovanų, rinkinyje gausu ir Japoniškų gardumynų, kurių vaikas vargu ar bus ragavęs. Garantuoju, kad šis rinkinys bus TOP’inė Kalėdinė dovana! MAXI versijoje yra dvigubai daugiau ir didesnių atrinktų dovanų ir gardėsių.

Japoko dovanų rinkinys „Japanese Gift Box” MIDI ir MAXI

Tai universali dovana, kuri tiks kiekvienam. Atvirai – tai dėžutė, kurią mielai dovanosiu savo artimiesiems ir pati. Šiame rinkinyje susipina praktiškumas su unikalia Japonijos kultūra ir esu tikra, kad jį pamils net tie, kurie nieko nežino apie tolimąją Japoniją. Rinkinius paįvairina originalios nevalgomos dovanos, kurias tikrai verta išbandyti. Pavyzdžiui – MAXI rinkinyje rasite net 10-ies Le Pen rašiklių rinkinį (tai perkamiausias Uchida prekės ženklo gaminys nuo 1979 m.).

dovanu-rinkinys-japoko-bi5

Dovanų rinkinys „Japanese Sweets Gift Box”  MIDI, MAXI ir SUPER GIFT BOX

Tai tiesiog rojus saldumynų mylėtojams. Šiame rinkinyje beveik nerasite nevalgomų dovanų (tik IWAKO figūrėles/trintukus). Idėja sukurti rinkinį gimė dėl to, nes metų eigoje sulaukėme nemažai užklausų sukurti TIK valgomą ir TIK saldų rinkinį. Pirminė idėja buvo sukurti 2 dydžius – MIDI ir MAXI. Vis dėlto pradėjus rinkinį kurti, sunku buvo suprasti kiek daug vis dėlto asortimente turime saldumynų. Todėl vietoje planuotų 2 rinkinių, sukūriau 3 skirtingus ir manau, kad tai yra labai geras sprendimas. SUPER GIFT BOX rinkinio išskirtinumas – jame yra tokių „perliukų“, kokių nėra apskritai nei viename Kalėdiniame rinkinyje.

dovanu-rinkinys-japoko-bi7

JAPOKO rinkiniuose, be visų dovanų, esu įpakavusi ir savo akivaizdžią aistrą Japonijos kultūrai. Kiekvienas skanumynas yra išskirtinai Japoniškas, leidžiantis skonio ląsteles pasinerti į tikrąją rytų virtuvės magiją. Produktai rinkiniuose atrinkti pagal jų populiarumą – pakavome tik dažniausiai perkamus ir žymiausius prekių ženklus bei produktus. Jei kyla klausimas, ką būtent rasite rinkinyje – šalia kiekvienos dėžutės aprašymo mūsų internetinėje parduotuvėje rasite išsamų produktų sąrašą. Kadangi pati nelabai mėgstu staigmenų, jų neparuošėme ir Jums: tai, ką matote, tai ir gaunate.

Džiaugiuosi galėdama dalintis savo patirtimi ir aistra per Japoko skanumynų dėžutes. Linkiu Jums nuostabaus švenčių laukimo ir lengvos dovanų paieškos!


TURITE KLAUSIMŲ?
Susisiekite su mumis, mielai Jums atsakysime ir patarsime:
– skambinti darbo dienomis tel. +370 659 31 477 nuo 09:00 iki 17:00 val. arba
– rašyti el. paštu info@japoko.com bet kuriuo metu, ir mes pasistengsime kuo greičiau Jums atsakyti.


© 2023 MB „Creator Japonicus“. Be MB „Creator Japonicus“ sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.

Dalintis: