Apie „LaQ“

„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. PAPRASTAS, UNIKALUS IR LAVINANTIS

„LaQ“ konstruktorius – unikalus japoniškas konstrukcinis žaislas, suteikiantis neribotas kūrimo galimybes. „LaQ“ – tai dvylikos skirtingų spalvų 7 rūšių detalės, iš kurių gimsta įvairiausios figūros. Šis japoniškas konstruktorius unikalus tuo, kad vos su septynių rūšių tomis pačiomis detalėmis galima kurti ir plokščias 2D, ir erdvines 3D figūras. Konstruktoriaus paprastumas ir unikalumas atveria beribes jo pritaikymo galimybes – nėra to, ko vaikai negalėtų sukonstruoti su „LaQ“. Žaidžiant su „LaQ“, vaiko protas užtvindomas naujais vaizdiniais ir atradimais, nes jis pasitelkia savo idėjas, vaizduotę ir proto miklumą, kurdamas iššūkio vertas konstrukcijas.

Paprasčiausius plokščius „LaQ“ modelius nesunkiai sukonstruoja net keturmečiai, o didžiausiuose „LaQ“ rinkiniuose galima rasti sudėtingus 3D modelius, kurie yra tikras iššūkis ne tik paaugliams, bet ir suaugusiems. Dauguma „LaQ“ konstruktorių rinkinių yra tinkami vaikams nuo penkerių metų amžiaus, sudėtingesni – nuo septynerių.

„LaQ“ konstruktorius yra sukurtas ir gaminamas Japonijoje, todėl pasižymi išskirtine kokybe ir ilgaamžiškumu. „Q“ raidė „LaQ“ pavadinime – iš japoniško žodžio „kyuu“, reiškiančio sferą. „LaQ“ konstruktorius unikalus, nes juo galima sukurti erdvinių geometrinių figūrų, naudojant minimalų skaičių detalių rūšių.

LaQ konstruktorius. Video pristatymas

„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. PAGRINDINĖS DETALĖS IR KONSTRAVIMO PRINCIPAI

„LaQ“ konstrukcinės detalės yra 7 skirtingų formų – 2 pagrindinės (trikampis ir kvadratas) ir 5 jungiamosios (siauras sujungimas, platus sujungimas, lenktas 120 laipsnių kampo sujungimas, 90 laipsnių kampo sujungimas, 2×90 laipsnių kampo sujungimas) – ir 12 skirtingų spalvų.

laq konstruktorius

Japoniškas konstruktorius „LaQ“ konstruojamas jungiant dvi pagrindines detales su penkiomis skirtingomis jungiamosiomis detalėmis. Detalės jungiamos, vieną iš pagrindinių detalių įterpiant į jungiamąją, kol pasigirsta „Spragt!“. Detalės išskiriamos, jas švelniai lenkiant atgal į skirtingas puses, kol pasigirsta „Klikt!“. Malonus detalių skleidžiamas spragsėjimas padeda vaikams suprasti, kad detalės tvirtai sukibo ir įtraukia tęsti pradėtą žaislo konstravimą bei jį pabaigti. Tad „LaQ“ detalių konstravimas yra ne tik labai smagus užsiėmimas, bet ir moko vaiką kūrybinio proceso metu susikaupti bei sutelkti dėmesį.

laq konstruktorius

„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. SPECIALIOS DETALĖS

Šių originalių (ir vaikų pamėgtų!) konstruktoriaus detalių paskirtis – papildyti konstravimo su „LaQ“ įprastomis detalėmis galimybes ir įvairovę:

  • judančiomis dalimis „Hamacron Constructor“ (trijų rūšių ir dydžių ratais bei jų ašimis),
  • plaukų lankeliu „Headband“,
  • didelėmis „PAX“ detalėmis.
laq konstruktorius

Specialiosios „LaQ“ dalys praplečia konstravimo galimybes konstruojant įvairias transporto priemones, gyvūnus, judančius ar didelius modelius. „LaQ Hamacron Constructor“ ratai ir jų ašys naudingi konstruojant mašinas, lėktuvus, motociklus ir pan., o maži ratukai dažnai naudojami gyvūnų akims atvaizduoti. „LaQ Headband“ naudojamas rankinių, galvos papuošalų konstravimui, gali būti netgi trekų dalimi! „LaQ Pax“ – didesnės nei įprastos „LaQ“ detalės, skirtos vaikams jau nuo 3 m.

Specialios „LaQ“ detalės yra derinamos su visų „LaQ“ konstruktorių rinkinių detalėmis ir suteikia daugiau kūrybos ir fantazijos laisvės! 


„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. NAUDA IR PRITAIKYMO GALIMYBĖS

Konstravimas su „LaQ“ ugdo:

  • Vaizduotę, kūrybiškumą ir saviraišką;
  • Moko susikaupti ir išlaikyti dėmesį;
  • Lavina matematinį, erdvinį-vizualinį ir loginį mąstymą;
  • Skatina smulkiosios motorikos vystymąsi;
  • Moko skirti ir derinti spalvas.

Plačiau apie „LaQ“ konstravimo teikiamą naudą skaitykite čia.

„LaQ“ KONSTRUKTORIUS ŠEIMOJE

Konstravimas su „LaQ“ gali tapti puikiu visos šeimos laisvalaikio užsiėmimu. Didelė įvairaus sudėtingumo schemų įvairovė ir neribotos kūrybos galimybės leidžia pajusti konstravimo malonumą tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.

Suaugusiųjų pasaulyje „LaQ“ detalės yra tinkamos naudoti kaip modeliavimo priemonė, kuriant sudėtingas, net ir natūralaus dydžio konstrukcijas. „LaQ“ yra idealus žaislas, skatinantis kiekvieną iš mūsų savyje atrasti genijų.

„LaQ“ KONSTRUKTORIUS UGDYMO ĮSTAIGOSE

„LaQ“ modelių projektavimas ir konstravimas padeda ugdyti vaikų matematinį, loginį ir erdvinį mąstymą, todėl šie konstruktoriai gali tapti matematikos, geometrijos, informatikos ir inžinerijos pamokų dalimi. „LaQ“ konstruktorius praturtina pamokas ir įvairius užsiėmimus su vaikais, vienu metu lavindamas skirtingus jų intelektus, sudomindamas vaikus dėstoma medžiaga ir padėdamas ją lengviau ir greičiau suprasti bei įsiminti.

„LaQ“ konstruktoriai yra pripažinti švietimo profesionalų visame pasaulyje, kaip idealus žaislas ir pagalbinė ugdymo priemonė vaikų darželiuose, pradinėse mokyklose, dienos centruose ir kitose vaikų ugdymo įstaigose.

Plačiau apie „LaQ“ pritaikymą ugdymo procese skaitykite čia.


„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. KOKYBĖ

„LaQ“ – aukštos kokybės konstruktoriai, gaminami išskirtinai tik Japonijoje. Konstruktoriaus detalės yra ilgaamžės. Konstruktorius „LaQ“ yra sertifikuotas ir atitinka Europos žaislų saugumo standartus.

Plačiau apie „LaQ“ kokybę skaitykite čia.


„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. APDOVANOJIMAI

Japoniškas konstruktorius „LaQ“ yra laimėjęs daugybę žaislų apdovanojimų, įskaitant „Dr. Toy“ apdovanojimus, kur pateko tarp 10 geriausių konstruktorių, 10 geriausių kūrybinių žaislų ir 100 geriausių žaislų.

laq konstruktorius

Plačiau apie „LaQ“ apdovanojimus skaitykite čia.


„LaQ“ KONSTRUKTORIUS. SERIJOS

Tiems, kurie nori konstruoti objektus pagal savo mėgstamas temas, „LaQ“ suteikia galimybę rinktis iš įvairiausių teminių rinkinių:


Japoniškas konstruktorius „LaQ“ – žaislas šeimai, kuris ne tik smagus ir mokomasis, bet ir toks, kuriuo vaikai gali džiaugtis kartu su tėvais. Patirti, kas yra „LaQ“, galima įvairiuose renginiuose ir dirbtuvėse, kuriose vaikai gali žaisti su detalėmis ir išmokti konstruoti įvairius modelius. Šiose dirbtuvėse visada pilna tėvų ir vaikų, drauge pasinėrusių į kūrybinį procesą. Kartais tėvai įsijaučia net labiau nei vaikai, ir, esame įsitikinę, kad ir suaugusiesiems įsitraukus į žaidimą, užsimezga nuostabus šeimos narių bendravimas. Žaisdami tėvai ir vaikai daug ką drauge atranda ir išmoksta. „LaQ“ skatina vaikus panaudoti visą savo fantaziją ir kūrybiškumą ieškant būdų suteikti apčiuopiamą pavidalą tam, ką sukuria jų vaizduotė.

Atsiliepimai „LaQ” katalogas RINKTIS „LAQ”


TURITE KLAUSIMŲ?
Susisiekite su mumis, mielai Jums atsakysime ir patarsime:
– skambinti darbo dienomis tel. +370 659 31 477 nuo 09:00 iki 17:00 val. arba
– rašyti el. paštu info@japoko.com bet kuriuo metu, ir mes pasistengsime kuo greičiau Jums atsakyti.


© 2023 MB „Creator Japonicus“. Be MB „Creator Japonicus“ sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.

Dalintis: